De 2-minutenregel voor permanente laserontharing limburg


Indien op een verkeerde methode toegepast (door een onervaren en ongetrainde behandelaar) kan zijn er een risico op bijwerkingen, zoals brandwonden

In enige gevallen kan zijn vlekkerige verkleuring in dit behandelgebied waargenomen. Verder die blijft langdurig zijn. De arts kijkt voor ons consult altijd tot dit risico met pigmentstoornissen. Verder kan een langdurige roodheid voorstelling en ons trekkend idee aan de oogleden.

Bent u dan ook overtuigd dat definitieve ontharing iets vanwege u dan ook is, neem dan aanraking betreffende het op wegens dit maken over ons afspraak.

Voor de ELOS-werkwijze is er lichtenergie over ons flitslamp of laser samen betreffende radiofrequentie straling. Die manier aangaande permanente ontharing mag in 5 keer een groot gebied aanpakken, precies zodra laserontharing en IPL ontharing.

Als jouw definitief verlost wilt zijn betreffende de hoofdharen op je bikinilijn dan kan zijn een IPL thuisbehandeling wegens je ook niet bestemd.

Teneinde u dan ook nog beter te informeren aan definitief ontharen en in dit bijzonder met een Soprano ICE Platinum, hebben wij een aantal heel wat gestelde vragen wegens u dan ook beantwoord. Die kan u dan ook vinden op onze meeste gestelde vragen-website

Behalve dit definitief ontharen betreffende een bikinilijn, is dit verder geoorloofd teneinde de stringlijn of gehele schaamstreek haar vrij te krijgen.

Laser ontharen is in principe pijnloos, doch sommige personen meemaken de laser wanneer gevoelig. Dit wordt aangeraden om ook niet te zonnen vanaf 2 weken vanwege de operatie tot en betreffende twee weken erna.

Daar hoeft geen specifieke oorzaak te zijn wegens uw storende haargroei. Haargroei is gedeeltelijk gestuurd door hormonen. Overbeharing kan tevens aangeboren bestaan.

Definitief ontharen wordt desgewenst vergoed via uw zorgverzekering. Niet al die behandelindicaties aankomen wegens vergoeding in aanmerking. Overbeharing over dames in dit gelaat is veelal uit de aanvullende Klik hier zorgpolis (deels) vergoed.

De hoofdhaar valt dan uit waarna de groei opnieuw begint. Ieder laserbehandeling geraken enkel de haarzakjes welke in een groeifase, de anagene periode, verkeren vernietigd.

De haargroei met de lichaamsgebieden is verdeeld. Het gelaat bezit bijvoorbeeld een supersnelle haargroei en de rug en schouders ons langzame haargroei.

Een 755nm verwijdert blonde/grijze en vlassige hoofdharen, de 808nm kan zijn bijzonder geschikt vanwege harde, stugge en diepliggende hoofdharen en een 1064nm is in staat teneinde haren op ons getinte huid te verwijderen.

Laserontharing is nagenoeg vanwege een ieder geschikt, ons enig huid- of haartype uitgezonderd. Tijdens dit eerste kosteloos consult is daar gekeken naar de huid- en haartype en heb je informatie aan de treatment, een werkwijze en de invloed ervan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De 2-minutenregel voor permanente laserontharing limburg”

Leave a Reply

Gravatar